Best Western Plus Hotel Rogge

Golf - Golf, picknick-påse och boende i Strängnäs 1149 SEK

Mitt i Mälardalen, på bekvämt avstånd (under 1h) från Stockholm ligger Strängnäs GK med 27 hål. I Strängnäs finns ytterligare tre golfbanor och totalt 81 hål varav 27 Pay & Play. Med 30 minuters bilväg till ytterligare sex golfbanor är Strängnäs verkligen en bra "utslagsplats" för en lyckad golfutflykt.

Tillbringa dagen på golfbanan, sen väntar BEST WESTERN PLUS Hotel Rogge på er, mitt i mysiga Strängnäs. Här finns en ute-jacuzzi, ett surdegsbageri och en trevlig restaurang med lounge och uteservering mitt i en mysig småstad. Sov sedan gott i våra bekväma rum och starta nästa dag med en härlig frukostbuffé. Bageriets mackor är perfekta som energitillskott i golfbagen. Kanske passar även nöjeslivet i småstaden för er? Vi tar gärna emot gruppbokningar!

I erbjudandet ingår:
- en övernattning
- frukostbuffé med nybakat bröd
- picknickpåse från bageriet (smörgås, kaffe/te i take-away-mugg, festis, frukt och kanelbulle)
- en dags greenfee på Strängnäs GK
- golfbollar på kudden


Vi bjuder även på 30 min/sällskap i vår ute-jacuzzi på takterrassen. Säg till när ni bokar. (Jacuzzin stängd på måndagar p.g.a. rengöring.)

Pris:
1149 kr/pers i dubbelrum Standard med greenfee på Strängnäs GK
Deluxerumtillägg: 400kr
Enkelrumstillägg: 400 kr

Priserna gäller: april, maj, juni, augusti, september och oktober och är bokningsbart alla dagar. Vår restaurang är stängd söndagar och har sommarstängt 18 juni till 10 juli och då utgår middag.Golfbanor inom 30 min fr Strängnäs:
Strängnäs GK (ingår i paketet)

Vidbynas Golf

Kallfors GK

Gripsholms GK

Strand Golf

Stallarholmens GK

Fogdö GK

Mälarbadens GK

Torshälla GK

Eskilstuna GK


Golfbanor inom 60 min fr Strängnäs:
Frösåker GK

Ängsö GK

Grytsberg GK

Boka genom att ringa eller maila oss.

Best Western Plus Hotel Rogge, Strängnäs
Tel: +46 152-228 80
E-post: info@hotelrogge.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.