Best Western Plus Hotel Rogge

Familj - Familje-weekend i Strängnäs -3195 SEK för hela familjen

En perfekt familjeutflykt. Kom och mys med familjen i Strängnäs som är en vacker stad och kulturhistorisk plats där Gustav Vasa utropades till kung 1523. På dagen roar ni er med barnsliga aktiviteter som är roliga för både stora och små och på kvällen tar ni ett bad i vår ute-jacuzzi på takterassen, innan ni äter en god middag på Harrys och sover gott på hotellet.

När ni anländer på eftermiddagen, efter att ni hittat på en kul aktivitet (se förslag nedan), serveras eftermiddagsfika fram till 16.00 i RoggeBageriet. Under eftermiddagen/kvällen har ni möjlighet att boka 30 min privat bad i vår ute-jacuzzi på takterrassen. Sedan äter ni gott på Harrys och efter maten bjuder vi barnen på glass. Sedan sover ni gott på Best Western Hotel Rogge. På morgonen äter ni Best Breakfast By Tina Nordström i vårt bageri innan dagen bjuder på fler barnsligt roliga aktiviteter.

Vi bjuder på inträde för två personer till Millitärmuseet Arsenalen (Barn 0-11 gratis) som är Skandinaviens största militärfordonsmuseum där man bla. kan köra mini-pansar-vagn, leka i en PV-jeep eller känna på känslan att bo i ett militärtält.

Det finns även många andra roliga aktiviteter i och kring Strängnäs, såsom Diskobowling, lekpark, badhus, badplats, museijärnväg, biograf, skridskoåkning, en indianby, kanotuthyrning, fiske, Sörmlandsleden, köra lådbil i lådbilslandet, möta alla gulliga djur på Parken Zoo, besöka sagostigen, hälsa på Petsson i Petssons Hus, besöka Vattenpalatset, köra Go-Cart, klura på Tom Tits, busa på Leos Lekland eller besöka kungliga Gripsholms slott/Mariefred. 

Detta ingår för 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år:
- en natt i dubbelrum med bäddsoffa/extrasäng
- frukt- och godisskål på rummet
- mineralvatten och kaffe/te på rummet
- lyxiga badrumsprodukter från Face
- eftermiddagsfika på ankomstdagen i RoggeBageriet
- trerätters middag för de vuxna (exkl dryck)
- Harrys barnmeny för de små och glass till efterrätt (exkl dryck)
- lån av morgonrockar & tofflor
- Best Breakfast By Tina med nybakat bröd
- inträde för två personer till Millitärmuseet Arsenalen (barn 0-11 kostnadsfritt)

www.arsenalen.se

Vi bjuder även på 30 min/sällskap i vår ute-jacuzzi på takterrassen. Säg till när ni bokar. (Jacuzzin stängd på måndagar p.g.a. rengöring.)

Pris: 3 195 kr för hela familjen

Bokningskod: Familjepaket

Boka genom att ringa eller maila oss.

OBS Under perioden 17 juni till 10 juli har vår restaurang sommarstängt.

Best Western Plus Hotel Rogge, Strängnäs
Tel: +46 152-228 80
E-post: info@hotelrogge.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.