Best Western Plus Hotel Rogge

316
Boka rum

Rum 1

OK
   

Välkommen att ordna ditt arrangemang i vår festvåning!

50-års-kalas, firmafest, event, bil-möte, sommaravslutning, kick-off, studentskiva, 30-års-fest, 70-års-middag, begravning eller bröllop. Vi har festliga lokaler som passar alla smaker.

Från 60-talet var Best Western Hotel Rogge känt som Sörmlands nöjespalats vilket har gett oss stor erfarenheter av festarrangemang och events. Här har många människor träffats och här har artister som Anni-Frid Lyngstad från ABBA, Thomas Ledin och Christer Sandelin med flera stått på scen genom åren. 

Med erfarenhet och utmärkta resurser ser vi till att boende, mat&dryck, lokaler och övrig logistik fungerat på ett smärtfritt sätt - så att ni kan koncentrera er på ert!

Den stora festen hålls i Roggesalen som tar upp till 100 sittande gäster. Roggesalen är belägen en trappa upp med utsikt över Gyllenhjelmstorget och i anslutning till vår takterass på andra våningen. I anslutning till Roggesalen finns även en mindre lokal, Mässen, där fördrink kan serveras, de mindre sittningarna hållas eller avec intas efter middagen. 

Ring oss på 0152-228 80 så berättar vi mer!
Mässen
Svartklubben

MÄSSEN
Mässen är perfekt för de festliga luncherna eller de intima middagarna för ca 10-20 personer. Mässen är inredd med möbler och dekor från gamla officers-mässen på P10 (gamla regementet). Passar perfekt för t.ex. 70-års-lunch, förlovnings-middag, styrelsemiddag eller liknande.

SVARTKLUBBEN
Svartklubben är belägen i källaren och inredd i 20-tals-stil precis som Speakeasy-barerna i New York och passar perfekt för en intim middag, whiskey-provning, pokerspel, cocktail-skola eller karaoke-kväll för kompisgänget/arbetskamraterna, möhippan/svensexan eller konferensen/styrelsen.

ROGGESALEN & TERRASSEN
Roggesalen är den klassiska festsalen på stadshotellet för upp till 100 personer. Förslagsvis används den ihop med terrassen och mässen för att skapa den ultimata festlokalen. Champagne på terassen med utsikt över Mälaren och torget. Därefter middag i Roggesalen och avec och kaffe i Mässen. Svårslagbart säger vi.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.