Best Western Plus Hotel Rogge

398296393397395394396
Boka rum

Rum 1

OK
   

Välkommen till Hotel Rogge!
- Strängnäs stadshotell sedan 1921 

Ett klassiskt stadshotell i modern tappning.

Sedan 1921 har Hotel Rogge varit en mötesplats för lokalbefolkning och besökande till Strängnäs. Idag är ”Rogge” ett litet storstadshotell i småstaden med stora visioner om att erbjuda dig som gäst en upplevelse i världsklass. Vi värnar om vår historia, våra anrika
lokaler och en unik och autentisk stadshotells-upplevelse, lite som ett Grand Hotel i småstaden. Hos oss finner du inte guld-kranar på handfaten och butlers, men du finner mycket som sätter guldkant på din tillvaro som t.ex. 100 MBPS trådlöst internet, Best Breakfast i vårt eget surdegsbageri, globalt lojalitetsprogram, genomtänkta konferens- och weekendpaket, miljövänligt tänkande, god och hälsosam mat lagad på färska råvaror, personlig service och genuin omtänksamhet. 

Varmt välkommen att bli en del av vår historia. 

Familjen Larson med personal

- Se våra rum här!
- Läs mer om våra paketerbjudanden här!
- Goda anledningar att välja oss
- Best Western Rewards - vårt globala lojalitetsprogram
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.