Best Western Plus Hotel Rogge

Jobba hos oss

Best Western Plus Hotel Rogge är Strängnäs stadshotell sedan 1921 och ligger på torget i staden, knappt en timmes bilfärd från Stockholm. Rogge är stadens centrala mötesplats för boende, mat, dryck, fest, möten och underhållning. Hotel Rogge drivs som ett modernt stadshotell, med affärsboende, konferenser och weekendpaket. Företaget är privatägt och ingår i Best Western hotellfamilj och Harrys krogfamilj, vilket ger oss stora och spännande möjligheter att utvecklas inom större och internationella organisationer. Vi har 34 moderna rum, konferenslokaler, festvåning för 130 personer, vårt egna surdegsbageri och café samt vår egna restaurang; Harrys. 
Under 2019 har vi planer på att bygga ut hotellet med ca 30 nya rum, SPA/relaxfunktion på vår takterrass, ny restaurang & kök mm för att stärka varumärket och attrahera fler besökare till Strängnäs. Varmt välkommen med din ansökan! Väl mött. Joakim Larson, VD

KOCK ELLER KÖKSMÄSTARE - Hotel Rogges Kök, Restaurang Harrys och Bageri & Café Rogge

Du är en lovande kock, souschef eller köksmästare med minst 3 års erfarenhet i köket. Du är en god ledare, lagar mat av hög kvalitet och med hård kontroll på råvarukostnader och personalkostnader. Du är intresserad av vegetarisk, vegansk och allergi-vänlig mat och vill utveckla denna kost i våra menyer för att det är viktigt för vår hälsa, vår planet och ligger i tiden. Du är driven, vill utveckla köket och bidra till att utveckla hela företaget. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för á la carte-menyn i restaurangen, menyn i Bageri & Café Rogge, konferensluncher och middagar samt fester, bröllop och andra evenemang i festvåningen. Du har ansvar för kökspersonal, schemaläggning och inköp och rapporterar till Food & Beverage Manager. Du är ansvarig för egenkontroll och köksekonomi enligt uppsatta mål. Du är flytande i svenska, tal och skrift. 

Tjänsten är heltid, främst kvällar måndag - lördag och tillsvidare med 6 månaders provanställning. 
Meriterande: Körkort 

Välkommen med din ansökan CV och personligt brev så snart som möjligt till: joakim.larson@hotelrogge.se

Intervjuerna kommer att ske löpande.

SERVERINGSPERSONAL - Restaurang Harrys

Nu söker vi serveringspersonal till Hotel Rogge och restaurang Harrys. Du har helst erfarenhet av servering och bar, är en lagspelare och älskar att ge gäster en WOW-upplevslse. Du trivs när det är högt tempo och är intresserad av mat & dryck och vill utveckla resturang Harrys till Strängnäs bästa restaurang och ett besöksmål.

Tjänsten är främst kvällstid måndag - lördag. Schema tillämpas i enlighet med kollektivavtal. Tjänsten innefattar öppning, stängning, kassarutiner och städrutiner.

Maila CV och personligt brev till joakim.larson@hotelrogge.se
Välkommen med din ansökan!

SERVERINGSPERSONAL/CAFÉBITRÄDE - Bageri & Café Rogge
Nu söker vi serveringspersonal till Bageri & Café Rogge. Du har helst erfarenhet av servering och café, är en lagspelare och älskar att ge gäster en WOW-upplevelse. Du trivs när det är högt tempo och är intresserad av mat & dryck. 
Tjänsten är båda dag och kvällstid måndag - söndag. Schema tillämpas i enlighet med kollektivavtal. Tjänsten innefattar öppning, stängning, kassarutiner, städrutiner med mera.

Tjänsten är heltid eller deltid tillsvidare med 6 månaders provanställning.  
Intervjuerna kommer att ske löpande

Maila CV och personligt brev till joakim.larson@hotelrogge.se

Välkommen med din ansökan!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.