Best Western Plus Hotel Rogge

Jobba hos oss

Best Western Hotel Rogge är Strängnäs stadshotell sedan 1921 och ligger på torget i staden, knappt en timmes bilfärd från Stockholm. Rogge är stadens centrala mötesplats för boende, mat, dryck, fest, möten och underhållning. Hotel Rogge drivs som ett modernt stadshotell, med affärsboende, konferenser och weekendpaket. Företaget är privatägt och ingår i Best Western hotellfamilj, vilket ger oss stora och spännande möjligheter att utvecklas inom en internationell organisation. Vi har 34 moderna rum, konferenslokaler, festvåning för 130 personer, vårt egna surdegsbageri och café samt vår egna restaurang; Harrys. 

SERVERINGSPERSONAL - Restaurang Harrys
Nu söker vi serveringspersonal till Hotel Rogge och Harrys. Du har helst erfarenhet av servering och bar, är en lagspelare och älskar att ge gäster en WOW-upplevelse. Du trivs när det är högt tempo och är intresserad av mat & dryck. 
Tjänsten är främst kvällstid måndag - lördag. Schema tillämpas i enlighet med kollektivavtal. Tjänsten innefattar öppning, stängning, kassarutiner, städrutiner med mera.

Tjänsten är heltid eller deltid tillsvidare med 6 månaders provanställning.  
Intervjuerna kommer att ske löpande

Maila CV och personligt brev till joakim.larson@hotelrogge.se
Välkommen med din ansökan!

SERVERINGSPERSONAL/CAFÉBITRÄDE - Bageri & Café Rogge
Nu söker vi serveringspersonal till Bageri & Café Rogge. Du har helst erfarenhet av servering och café, är en lagspelare och älskar att ge gäster en WOW-upplevelse. Du trivs när det är högt tempo och är intresserad av mat & dryck. 
Tjänsten är båda dag och kvällstid måndag - söndag. Schema tillämpas i enlighet med kollektivavtal. Tjänsten innefattar öppning, stängning, kassarutiner, städrutiner med mera.

Tjänsten är heltid eller deltid tillsvidare med 6 månaders provanställning.  
Intervjuerna kommer att ske löpande

Maila CV och personligt brev till joakim.larson@hotelrogge.se

Välkommen med din ansökan!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse