Best Western Plus Hotel Rogge

Jobba hos oss

Best Western Hotel Rogge är Strängnäs stadshotell sedan 1921 och ligger på torget i staden, knappt en timmes bilfärd från Stockholm. Rogge är stadens centrala mötesplats för boende, mat, dryck, fest, möten och underhållning. Hotel Rogge drivs som ett modernt stadshotell, med affärsboende, konferenser och weekendpaket. Företaget är privatägt och ingår i Best Western hotellfamilj, vilket ger oss stora och spännande möjligheter att utvecklas inom en internationell organisation. Vi har 34 moderna rum, konferenslokaler, festvåning för 130 personer, vårt egna surdegsbageri och café samt vår egna restaurang; Harrys. 

Köksmästare

Nu söker vi köksmästare till Hotel Rogge och Harrys. Du är en lovande kock, souschef eller köksmästare med minst 3 års erfarenhet i köket. Du är en god ledare, lagar mat av hög kvalitet och med hård kontroll på råvarukostnader och personalkostnader. Du är driven, vill utveckla köket och bidra till att utveckla hela företaget. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för á la carte i Harrys, konferensluncher och middagar på Hotel Rogge, fester, bröllop och andra evenemang. Som köksmästare på Hotel Rogge ingår du i företagets ledningsgrupp. Du har ansvar för kökspersonal, schemaläggning och inköp. Du är ansvarig för egenkontroll och köksekonomi enligt uppsatta mål. Du är flytande i svenska, tal och skrift. 

Tjänsten är heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning. 
Intervjuerna kommer att ske löpande

Sista ansökningsdag 15 april 2017
Start 2 maj

Maila CV och personligt brev till richard.larson@hotelrogge.se

Välkommen med din ansökan!

SERVERINGSPERSONAL
Nu söker vi serveringspersonal till Hotel Rogge och Harrys. Du har helst erfarenhet av servering och bar, är en lagspelare och älskar att ge gäster en WOW-upplevslse. Du trivs när det är högt tempo och är intresserad av mat & dryck. 
Tjänsten är främst kvällstid måndag - lördag. Schema tillämpas i enlighet med kollektivavtal. Tjänsten innefattar öppning, stängning, kassarutiner och städrutiner med mera.

Tjänsten är heltid eller deltid tillsvidare med 6 månaders provanställning.  
Intervjuerna kommer att ske löpande

Maila CV och personligt brev till richard.larson@hotelrogge.se
Välkommen med din ansökan!

SERVERINGSPERSONAL/CAFÉBITRÄDE - Bageri & Café Rogge
Nu söker vi serveringspersonal till Bageri & Café Rogge. Du har helst erfarenhet av servering och café, är en lagspelare och älskar att ge gäster en WOW-upplevelse. Du trivs när det är högt tempo och är intresserad av mat & dryck. 
Tjänsten är båda dag och kvällstid måndag - söndag. Schema tillämpas i enlighet med kollektivavtal. Tjänsten innefattar öppning, stängning, kassarutiner, städrutiner med mera.

Tjänsten är heltid eller deltid tillsvidare med 6 månaders provanställning.  
Intervjuerna kommer att ske löpande

Maila CV och personligt brev till joakim.larson@hotelrogge.se

Välkommen med din ansökan!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse