Best Western Plus Hotel Rogge

Bishops Arms öppnar snart...

Under september och oktober renoverar vi vår restaurang. Köket är då öppet för slutna sällskap och förbokningar. I november öppnar vi upp restaurangen som en Bishops Arms pub & restaurang. Mer information kommer inom kort.

Mitt Strängnäs sida finner ni en mat & nöjes-guide för att hitta en passande restaurang i stan under tiden vi renoverar.

Har du frågor eller vill boka, hör av dig till oss på
0152-22880 eller info@hotelrogge.se 

Välkommen!

 

Festvåning & Terrass

Dans, fest & events. Från 60-talet var Hotel Rogge känt som Sörmlands nöjespalats vilket har gett oss stor erfarenheter av festarrangemang och events i vår festvåning. 

Med erfarenhet och utmärkta resurser ser vi till att boende, mat & dryck, lokaler och övrig logistik fungerat på ett smärtfritt sätt - så att ni kan koncentrera er på ert!

Ring oss på 0152-228 80 så berättar vi mer om vår festvånings-verksamhet och våra menyförslag. Givetvis kan du även mejla på mejladressen som du finner längst ner på denna sida.

Läs mer här!

Bröllop

Gyllenhjelmsgatan kallades av poeten Bo Setterlind en gång för "Sveriges vackraste gata". Denna gata inleds av Strängnäs ståtliga domkyrka och leder ner till Hotel Rogge, ett stenkast bort. Vigsel i domkyrkan, parad längs Gyllenhjelmsgatan till Hotel Rogge och bröllopsfest i vår festvåning och mäss är ett svårslaget bröllops-arrangemang!

Självklart väljer ni hur just er dag ska vara. Här nedan ser ni ett förslag:

Era önskemål och behov styr! Ring oss på 0152-228 80 så berättar vi mer. 

Läs mer här!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.