Best Western Plus Hotel Rogge

Välkommen på bil-möte!

Rogge Spring Meet

Eftersom vi på Rogge gillar bilar organiserar vi varje år på våren vårt egna bilmöte - Rogge Spring Meet - ett möte för engelska sportbilar och "classics pre 1980".
Middag, umgänge, bilkörning på sörmländska vackra vårvägar och inte att förglömma: slalomkörning på bana, har gjort Rogge Spring Meet till ett populärt och uppskattat arrangemang.

Letar du efter en utmärkt plats att hålla ert bilklubbs-möte eller motsvarande på? Kontakta oss så berättar vi gärna varför Rogge och Strängnäs är den perfekta platsen. Vi har erfarenheten och utmärkta resurser för att göra ert arrangemang till en oförglömlig upplevelse. Bland annat ordnar vi bevakad parkering, garage, slalombana, tidtagning, filmteam etc. Och glöm inte att Sörmlands slingriga vägar på våren är bland det vackraste man kan köra på som bilfantast. Vi har färdiga turer, roadbooks och kartor. 

Automobilhistoriska klubben (AHK) och svenska Austin Healey-klubben är exempel på kunder som vi arrangerat bil-möten för. Läs mer om programmet och se filmer på nästa sida.
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.